AKCE - Doprava zdarma nad 499 Kč (zásilkovna a balíkovna) při platbě online nebo převodem
www.pidilidi.cz www.pidilidi.cz
Potřebujete pomoci? 725 518 759 (Po-Pá: 8-15)
0 Váš košík 0 Kč
Poznejte boty od značky KEEN

Poznejte boty od značky KEEN

Roman Opatřil Ve čtvrtek 09. 05. 2024 Novinky

Když se řekne Keen, mnoho lidí si vybaví pohodlnou obuv pro dobrodružné výpravy do přírody. Tato ikonická značka se stala symbolem spojení s přírodou a aktivního životního stylu. Od svého vzniku si značka Keen získala pověst díky svým inovativním technologiím, odolnosti a závazku k udržitelnosti.

Společnost Keen vstoupila na obuvnickou scénu v roce 2003 s jediným cílem: vytvořit obuv, která spojuje pohodlí a výkon s ochranou životního prostředí. Motivací zakladatelů značky byla touha nabídnout alternativu k tradičním botám a sandálům.

Jeden z prvních modelů od značky Keen je kolekce NEWPORT ta nabízí přednosti jako jsou široký střih a kvalitní pevná gumová podešev s integrovanou patentovanou ochranou prstů. Takto zesílená špička dokonale ochrání prsty vašich dětí při všech venkovních hrách a aktivitách. Svrchní materiál je kombinace pevné textilie a kvalitní voděodolné kůže, s ekologickým certifikátem. O odpružení při chůzi se postará anatomicky tvarovaná a vyměnitelná vložka. Elastické rychlozavazování u menších velikostí doplňuje ještě pásek na suchý zip přes nárt.

Mezi nejrozšířenější kolekci na našem eshopu patří kolekce SEACAMPHybridní vodní sandál KEEN Seacamp je určený pro aktivní děti, které se rádi namočí. Tento nízkoprofilový KEEN.CNX (technologie, která zajišťuje u bot minimální sklon mezi patou a špičkou, efektivní a lehký designem s kvalitní podešví a mezipodešví z tlumící pěny) umožňuje malým nohám větší flexibilitu a svobodu. Díky přilnavé pryžové podrážce, která nepočmárá podlahu, a KEEN's Secure Fit upevňovacímu systému, budou připraveny na cokoliv.

       

V nabídce máme spoustu barevných variant, ze kterých si vybere každý!

           

(kliknutím na obrázek přejdete k produktu)

Mezi další kolekce patřín CLEARWATER CNX, která nabízí Pánské a Dámské nízkoprofilové sandály s minimálním dropem. Svršek je vyroben z rychleschnoucí polyesterové popruhoviny a kvalitní voděodolné kůže. Při aktivním pohybu oceníte rychleschnoucí podšívku a pružnou polyuretanovou stélku podepírající klenbu chodidla. Odlehčená PU mezipodešev zhotovená technologií přímého vstřikování LUFTCELL (lehké jádro vzniklé přímým vstřikováním husté pěny) zajistí dokonalé odpružení došlapu a podrážka z kvalitního termoplastického polyuretanu se postará o dobrý záběr při každém kroku. Nechybí ani ochrana prstů v subtilním, odlehčeném provedení. Vnitřek boty je ošetřen technologií ECO ODOR CONTROL, která omezuje vznik mikroplísní, zápachu a je přitom ohleduplná k životnímu prostředí.

           

Skvělá volba z nabídky dětských hybridních bot KEEN Chandler CNX vyrobený technologií KEEN.CNX, je nízkoprofilovou univerzální letní botou inspirovanou minimalistickým typem obouvání. Vyniká především svojí nízkou vahou. Rychlozavazování umožňuje snadné obouvání a rychlou fixaci na dětské noze. Nechybí ani nepostradatelná patentovaná ochrana prstů.

                 

Pokud hledáte spolehlivého partnera pro vaše dobrodružství v přírodě, Keen je volba, na kterou se můžete spolehnout. Udělejte sobě i Vašim dětem radost novou obuví od značky KEEN!