www.pidilidi.cz www.pidilidi.cz
Potřebujete pomoci? 725 518 759 (Po-Pá: 8-15)
0 Váš košík 0 Kč
Vesta. Jakou vybrat?

Vesta. Jakou vybrat?

Petr Smékal Ve čtvrtek 19. 05. 2022 Novinky

S přibývajícím sluníčkem je potřeba změnit i oblékání našich dětí. 

Teď jsme v období, kdy ráno je ještě chladno, ale odpoledne, kdy jde dítě ze školy (školky), je poměrně teplo. Vhodným řešením je vesta. Vestu si můžeme u nás vybrat z několika variant.Buď můžete volit vestu místo bundy, nebo místo mikiny.

Vesta jako vrchní vrstva:

 

  • vyteplená (zimní), muže být péřová nebo s polyesterovou výplní. My dáváme přednost té polyesterové, protože ta je velice lehká a hřejivá například:
    PD1085  A nemusí být tak hutná. Máme i extra lehké, které jsou díky použitým materiálům vážně lehké, ale přitom zahřejí.  Je to řada PD1086.  Tyto vesty se výborně hodí na chladnější období a v kombinaci s teplou mikinou i na teplejší dny v zimních měsících. U extra lehkých vest je výhoda, že jsou skladné a
    lehké. Hodí se je tak vzít na vycházku ať už do přírody, nebo díky atraktivním barvám i do města. Pokud tedy hledáte vestu do chadnějších podmínek jsou tyto vyteplené jasnou jedničkou.

 

Vesta místo mikiny:

  • U nás sázíme na fleezové (chlupaté) vesty. Díky použitým materiálům je můžeme nabízet ve spoustě barevných kombinací jak pro holky, tak i pro kluky. Jsou vhodné  na letní večerní posezení, nebo jarní dovádění na sluníčku. Tyto vesty najdete v řadách PD1120, PD1115, nebo třeba PD1094.

 

 

 

 

Vesta jako doplněk:

  • Vestu lze vzít i jako doplněk ke slavnostnějším příležitem. Mohou být krajkové, kožené, látkové ... atd. Meze se zde nekladou a výrobci je dělají v rozmanitých barvách a metriálech. 

 

Vesta je opravdu univerzální modní kus oblečení. Přinášíme vám opravdu široký výběr různých druhů a materiálů a všechny najdete zde, nejčastěji značek: Pidilidi, Minoti a Sobe. Pokud vám zde nějaká vesta přeci jenom chybí zkuste nám o ní napsat buď přímo zde do komentářů, nebo na email info@pidilidi.cz.