AKCE - Doprava zdarma nad 499 Kč (zásilkovna a balíkovna) při platbě online nebo převodem
www.pidilidi.cz www.pidilidi.cz
Potřebujete pomoci? 725 518 759 (Po-Pá: 8-15)
0 Váš košík 0 Kč
Značka bot Groundies

Značka bot Groundies

Roman Opatřil V úterý 26. 03. 2024 Novinky

Společnost Groundies vychází z přesvědčení, že chůze naboso je nejpřirozenější, nejpříjemnější a nejzdravější způsob pohybu. Společnost je založena na myšlence smysluplného a komplexního přístupu k módě. Proto kombinuje moderní design a udržitelnou kvalitu se zdravotními benefity chůze naboso. Tímto způsobem mění nejstarší a nejpřirozenější formu pohybu ve smysluplný trend současnosti.

Nově můžete vybírat z naší nabídky:

GROUNDIES ACTIVE KNIT je sportovní obuv ideální pro všechny aktivní jedince, kteří rádi chodí naboso. Díky tkanému materiálu padne jako ulitá, je vysoce prodyšná, lehká a pružná. Obuv nabízíme ve velikostech pro dospělé.

GROUNDIES AMSTERDAM a LOU je pohodlná barefootová obuv pro děti, která zajišťuje komfortní požitek z chůze naboso díky jednoduchému zapínání na suchý zip, snadnému vstupu přes poutko na jazyku a dětsky přívětivému označení levé a pravé strany na podrážce. Tenká a pružná podrážka zároveň trénuje svaly chodidla od prvních krůčků. Anatomický tvar prstové části poskytuje noze příjemné širší přizpůsobení v oblasti prstů, zatímco prodyšná podšívka z mikrovlákna OnSteam® zajišťuje zdravé klima chodidla. Vyrobeno z jemné kozí kůže a odolného plátna.

GROUNDIES WOMEN NOVA GO1 jsou dámské tenisky s podrážkou GO1. Směs materiálů z vysoce kvalitního nubuku a hovězí kůže a prodyšná podšívka OnSteam® z mikrovlákna dělají z Nova GO1 všestrannou barefootovou tenisku. Těšte se na zdařilý mix barev a materiálů, přirozený pocit bosé nohy a dostatek prostoru v oblasti prstů díky anatomickému prstovému boxu.

GROUNDIES WOMEN NOVA GS1 jsou symbolem inovace a symbiózy moderní estetiky s luxusem a pocitem skutečné bosé nohy. Design této tenisky se vyznačuje jemně kontrastními prvky z jemné kůže a semiše s exkluzivním výběrem barev a propracovaným brandingem v blízkosti šněrování. Střih boty je šetrný k chodidlu a citlivá podrážka TrueSense® Barefoot Sole zajišťují skvělé pohodlí. Prodyšná vnitřní podšívka je ze síťoviny a mikrovlákna OnSteam®.

Neváhejte a pořiďte si boty od značky Groundies! Máme výběr jak pro DĚTI tak DOSPĚLÉ!!