www.pidilidi.cz www.pidilidi.cz
Potřebujete pomoci? 725 518 759 (Po-Pá: 8-15)
0 Váš košík 0 Kč
Jak vybrat letní boty

Jak vybrat letní boty

Petr Smékal V úterý 30. 05. 2023 tipy a rady

Vybrat ty správné botky je těžké pro nás. A když je máme vybrat Našim nejdražším dětem je to o to těžší.

Letní období je ideálním časem pro dobrodružství a hravé aktivity venku. Aby vaše děti mohly v plné míře vychutnat letní radovánky, je důležité vybrat jim správnou obuv. Kvalitní letní boty nejenže poskytují pohodlí a ochranu nohou, ale také jsou odolné vůči různým povětrnostním podmínkám. V tomto článku vám představíme několik tipů, jak vybrat nejlepší letní obuv pro děti, a doporučíme značky bot dostupné na našich stránkách pidilidi.cz.

  1. Výběr správné velikosti a tvaru: Při výběru letní obuvi je klíčové zohlednit správnou velikost a tvar dětské nohy. Boty by měly dobře padnout a poskytovat dostatečný prostor pro pohyb prstů. Doporučuje se měřit dětskou nohu pravidelně, protože velikost se může měnit.

  2. Materiál: Zvolte letní boty vyrobené z kvalitních materiálů, které jsou prodyšné a odvětrávají vlhkost. Dětské nohy se v létě mohou hodně potit, a proto je důležité, aby obuv umožňovala správnou cirkulaci vzduchu.

  3. Podrážka: Kvalitní podrážka je důležitá pro stabilitu a ochranu nohou při chůzi. Měla by být dostatečně pružná, aby dítě mělo volnost pohybu, a zároveň odolná proti sklouznutí na různých površích.

  4. Zapínání: Pečlivě zvažte, zda preferujete suchý zip, zapínaní na přesky nebo zavazovací boty. Upevnění by mělo být pohodlné, snadno ovladatelné dítětem a zároveň pevně držet nohu. Proto dopuručujeme zapínání na suchý zip, se kterým si dítě hravě poradí.

  5. Doporučené značky dostupné na pidilidi.cz:

  • Bugga: Tato Česká značka nabízí široký výběr letní obuvi pro děti. Jejich boty jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a mají pohodlný střih. Při výběru Buggy bot se můžete spolehnout na jejich kvalitu a funkčnost.
  • Superfit: Je renomovaná značka specializující se na dětskou obuv. Nabízí širokou škálu letních modelů s ohledem na pohodlí, podporu správného vývoje nohou a odolnost vůči vnějším vlivům.
  • Protetika: Tato značka se zaměřuje na ortopedickou obuv pro děti. Jejich letní boty jsou navrženy s ohledem na zdravý vývoj nohou a nabízejí optimální oporu a ochranu.
  • Keen: Keen je značka známá svými outdoorovými botami. Jejich letní modely jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, které odolávají vodě a poškození. Boty Keen poskytují pohodlí, ochranu a skvělou trakci na různých površích.

Závěr: Při výběru letní obuvi pro děti je důležité zohlednit správnou velikost, kvalitní materiály, pevné upevnění a kvalitní podrážku. Stránka pidilidi.cz nabízí široký výběr letní obuvi od renomovaných značek, jako jsou Bugga, Superfit, Protetika a Keen. Prohlédněte si nabídku na našich stránkách a vyberte obuv, která nejenže splní veškerá kritéria, ale také bude dítěti přinášet pohodlí a radost při letních dobrodružstvích.

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                    << Na hlavní stránku